Wat is een Art-Journal?

Een art journal is een visueel dagboek, een plek waar je kunt spelen, experimenteren, verbeelden, herinneren, nieuwe technieken proberen en  je dagelijks leven documenteren met meer dan woorden alleen. Je schrijft, je tekent, je kleurt en schildert, je voegt foto`s toe en je maakt collages.

Je kan de datum toevoegen aan elke pagina zoals in een gewoon dagboek, maar dat hoeft niet. Het kan ook gewoon een creatief proces zijn zonder meer.

Vele mensen zeggen: "Maar dat kan ik niet, ik ben niet creatief, ik kan niet tekenen/schilderen...." Echter, IEDEREEN kan een Art Journal maken. Er zijn nl. geen regels. Alles kan, alles mag, niets moet.

Om mensen hiermee aan de slag te helpen, is soms nét dat duwtje in de rug nodig, nét die ondersteuning om van start te gaan met hun unieke Art Journal.

Wil jij starten met een Art Journal maar weet je niet hoe? Wil je dit individueel, of samen met een groepje doen? Contacteer mij op 0478/264520 voor meer info en eventueel een afspraak. "Maatwerk" is mogelijk: met een groepje van maximaal 4 personen kan je bij mij thuis terecht. Heb je een grotere groep en/of hebben jullie een leuke locatie? Dan kunnen we kijken wat mogelijk is.